Click to enlarge

1991. Füles címlap

Click to enlarge

1991. Őszi BNV

1993. Hevesi Tamás videoklip

Click to enlarge

1990. divatfotózás

Click to enlarge

2003. portfólió fotózás

Click to enlarge

1989. videoklip fotózása

Click to enlarge

1990. Londoni katalógus fotózás

Pár szóban magamról:


1993 óta foglalkozom modellek, és statiszták oktatásával, felkészítésével, menedzselésével, illetve rendezvények megszervezésével, 2007 óta castinggal, gyártásvezetéssel, forgatások lebonyolításával.

Reklámszakmai szempontból a következő dolgokat tartom fontosnak elmondani magamról:

1989-ben szereztem meg manöken, és modell képesítésem az Állami Artistaképző Intézetnél, s utána 10 éven át dolgoztam Magyarországon és külföldön fotómodellként, manökenként. Közben 1993-ban elindítottam saját modellképző iskolám is, majd televíziós pályára léptem. (Pomezansky György szerkesztőségében dolgoztam szerkesztő-műsorvezetőként gyermekeim születéséig.)

Reklám- és filmszakmai képesítéseim tekintetében képesített modell- és manöken, valamint marketing menedzseri végzettségekkel rendelkezem.

Modell pályafutásom alatt több száz hazai, és külföldi játékfilmben, reklámfilmben és videoklipben szerepeltem; sokat dolgoztam Hajas Lászlóval, és Zsidró Tamással fodrász show-kon, mint hajmodell; a Magyar Divatintézet manökencsapatában divatbemutatókon léptem fel itthon, és külföldön; és éveken át állandó háziasszonya voltam a Vitray Tamás által vezetett "Ideális család" című televíziós vetélkedő műsornak. Sokan Hevesi Tamás: Ezt egy életen át kell játszani című videoklipjéből emlékeznek rám, vagy a Clorox egykori arcaként ismernek fel...

Kiváló kapcsolatokat alakítottam ki a televíziós és filmes szakmában, valamint a szépségiparban és divatvilágban tevékenykedő szakemberekkel (rendezőkkel, operatőrökkel, fotósokkal, gyártási szakemberekkel, modell- és reklámügynökség vezetőkkell, statisztaszervezőkkel, színészegyeztetőkkel), a mai napig is ismerik a nevem, és szeretettel fogadják a tanfolyamomról kikerülő kezdő reklámmodelleket, statisztákat.

Tanfolyamainkon zömmel én végzem az oktatást, illetve felügyelem azt, mert hiszem, hogy igazán jól csak az taníthatja meg a reklámszakma gyakorlati tudnivalóit, aki saját bőrén tapasztalta a filmezés és fotózás összes buktatóját, szépségét, és sikerét.

A vállalati image építésének keretein belül működő tréningek kidolgozása szintén szakterületem.
Marketing menedzserként tudom, mennyire fontos a céget képviselő munkatársak megjelenése, viselkedése, verbális és nonverbális kommunikációja a cég megítélésének kialakításában.

Marketing szaktudásomat kombinálva a szépségszakma minden ismeretével hatékony csomagot tudok összeállítani a cégvezetőség elképzelései szerint, melyet oktatóinkkal - igény esetén én személyesen is - kihelyezett tanfolyamokon megismertetünk a cég munkatársaival.

Reklám- film- és televíziós műsorok castingjának megszervezésével kapcsolatban pedig fontosnak tartom megemlíteni, hogy munkatársaimmal a megbízhatóság elvét tartjuk a legfontosabbnak.

Nagyon fontos számunkra a jó kapcsolat mind megbízóinkkal, mind a foglalkoztatott embereinkkel, ezért csak olyan munkát vállalunk el, melyet maximálisan tudunk is teljesíteni, s nem kívánunk beszállni a "mindent mindenáron elvállalunk" versenybe.

A fentiek fényében állok nyitva mind szakmai, mind tanulói megkeresésük előtt!

 

Vonnák Mónika

Egy hazai reklámnaptár-fotózás képei 1991-ből:

Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge

 

Click to enlarge

1993. Clorox kampány

Click to enlarge

1989. Ez a divat - Keressük a holnap manökenjét

Click to enlarge

1993. telefonkönyv reklámfotó

Click to enlarge

1990. divatfotózás

Click to enlarge

1989. portfólió fotózás

Click to enlarge

1990. divatfotózás

Click to enlarge

1995. reklámfotózás